Mustangdrinkers

Mustangdrinkerspfinkstensonntagrundfahrt

by on Aug.15, 2010, under Nieuws

Het was reeds lang gepland! Met de Mustangdrinkers zouden we een tweedaagse uitstap maken met onze Mustangs!

Toch was alles wat overschaduwd door onze Mustangvriend Peter, die een week ervoor verongelukte met het vliegtuig in Tripoli.  Hij en Cynthia gingen er bij zijn, doch het mocht niet zijn.  Wij wisten dat deze rondrit annuleren omwille van Peter, zeker niet zijn wens zou geweest zijn.

Pinksterzondag vertrekken leek ons ideaal.

’s Morgens tegen 10u hadden we afgesproken aan de reststop te Leuven, daar stond Jan geduldig op ons te wachten, maar een technisch mankement aan de Mustang van Patrick besliste er anders over.  Mijn hulp kon niet baten en we moesten de Mustang achterlaten.  Patrick en Nadine beslisten dan maar hun “gewone” auto te gaan halen.

Zonder hindernissen geraakten de overige 5 Mustangs aan het middagpunt te Eupen, waar ook Philippe en Marleen al een tijdje op ons wachtten..

Veronique en ik namen de apero voor onze rekening, terwijl de anderen zorgden voor een uitgebreide pick-nick. O.a. Russische “Oxana-taart” en TomenGinakaastoastjes stonden op het menu.

Ons oog viel op het rustige park van Eupen, niet omwille van de leuke ligging, maar vooral omwille van de speeltuin waar onze 2 Mustangdrinkerskleintjes Kaat en Zoë volop van genoten.

Onze volgende stop was het alom bekende Monschau.  Hier kwamen Patrick en Nadine erbij, weliswaar met hun Passat. Na een wandelingetje en een drankje reden we langs het mooie Eifelgebergte naar ons hotel in Prüm, waar Patrick en Chantal reeds zaten te wachten op het terras.  (zij konden slechts in de namiddag vertrekken)

Dat we ’s avonds nog een stevige maaltijd en enkele stevige drankjes tot ons namen, hoeft ongetwijfeld niet gezegd te worden (we zijn toch Mustangdrinkers voor iets!). Marnik zorgde zoals steeds voor de humoristische noot, doch dit keer had HIJ meer last van buikpijn dan wij van het lachen om zijn supersmakelijke lachbuien.

De volgende ochtend was gereserveerd voor Kaat en Zoë.  Het speciaal voor hen uitgekozen hotel met overdekt zwembad, was voor de twee bengels de top van het weekend.  Ook enkele andere Mustangdrinkers waagden een plonsje in het water.  Vervolgens een zorgvuldig niet uitgestippelde geïmproviseerde rondrit met bijbehorende terrasbezoekjes.

Via Luxemburg en Bastogne keerden we ’s avonds tevreden terug naar huis.

So long, see some pictures !!

Mustangdrinker Dirk


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...