Mustangdrinkers

Archive for August, 2010

Mustangdrinkerspfinkstensonntagrundfahrt

by on Aug.15, 2010, under Nieuws

Het was reeds lang gepland! Met de Mustangdrinkers zouden we een tweedaagse uitstap maken met onze Mustangs!

Toch was alles wat overschaduwd door onze Mustangvriend Peter, die een week ervoor verongelukte met het vliegtuig in Tripoli.  Hij en Cynthia gingen er bij zijn, doch het mocht niet zijn.  Wij wisten dat deze rondrit annuleren omwille van Peter, zeker niet zijn wens zou geweest zijn.

Pinksterzondag vertrekken leek ons ideaal.

’s Morgens tegen 10u hadden we afgesproken aan de reststop te Leuven, daar stond Jan geduldig op ons te wachten, maar een technisch mankement aan de Mustang van Patrick besliste er anders over.  Mijn hulp kon niet baten en we moesten de Mustang achterlaten.  Patrick en Nadine beslisten dan maar hun “gewone” auto te gaan halen.

Zonder hindernissen geraakten de overige 5 Mustangs aan het middagpunt te Eupen, waar ook Philippe en Marleen al een tijdje op ons wachtten..

Veronique en ik namen de apero voor onze rekening, terwijl de anderen zorgden voor een uitgebreide pick-nick. O.a. Russische “Oxana-taart” en TomenGinakaastoastjes stonden op het menu.

Ons oog viel op het rustige park van Eupen, niet omwille van de leuke ligging, maar vooral omwille van de speeltuin waar onze 2 Mustangdrinkerskleintjes Kaat en Zoë volop van genoten.

Onze volgende stop was het alom bekende Monschau.  Hier kwamen Patrick en Nadine erbij, weliswaar met hun Passat. Na een wandelingetje en een drankje reden we langs het mooie Eifelgebergte naar ons hotel in Prüm, waar Patrick en Chantal reeds zaten te wachten op het terras.  (zij konden slechts in de namiddag vertrekken)

Dat we ’s avonds nog een stevige maaltijd en enkele stevige drankjes tot ons namen, hoeft ongetwijfeld niet gezegd te worden (we zijn toch Mustangdrinkers voor iets!). Marnik zorgde zoals steeds voor de humoristische noot, doch dit keer had HIJ meer last van buikpijn dan wij van het lachen om zijn supersmakelijke lachbuien.

De volgende ochtend was gereserveerd voor Kaat en Zoë.  Het speciaal voor hen uitgekozen hotel met overdekt zwembad, was voor de twee bengels de top van het weekend.  Ook enkele andere Mustangdrinkers waagden een plonsje in het water.  Vervolgens een zorgvuldig niet uitgestippelde geïmproviseerde rondrit met bijbehorende terrasbezoekjes.

Via Luxemburg en Bastogne keerden we ’s avonds tevreden terug naar huis.

So long, see some pictures !!

Mustangdrinker Dirk

Leave a Comment more...

Mustangdrinkersdonktour 27 juni 2010

by on Aug.15, 2010, under Nieuws

Omdat het weer zo uitzonderlijk goed was en we geen zin hadden in een grootschalige Mustangrondrit en om binnen te zitten om te eten, hebben de Mustangdrinkers besloten om dit jaar een “rustige” rondrit uit te werken..

Patrick, Nadine, Sofie, Laurens, Mich, Karine, Ester, Jonathan, Mario, Martine, Philippe, Marleen, Daphné, Yannick, Dirk, Veronique en Melissa kwamen om 10 uur samen met hun : Mustang 65, Mustang 66, Mustang 68, Mustang 68, Cougar 70, BMW 93,  aan het Bedevaartsoord “Bareldonk”.

Teneinde al onze zonden te vergeven, besloten we deze dag te beginnen met een “Beeweg” rond de Bareldonkkapel.

We bewonderden er de laatst aangeduide en geopende mogelijke verblijfplaats van het gestolen “Lam Gods” (er is niets gevonden).

Daarna reden we via kleine wegjes naar de Old Horses Lodge in Laarne.  We kregen er deskundige uitleg rond dit oord voor verwaarloosde, aangeslagen en gepensioneerde Mustangs en andere paarden.

We zouden geen Mustangdrinkers zijn, mochten we nog geen dorst hebben.  Met zicht op het kasteel van Laarne en omgeven door onze Mustangs e.a. was het tijd om een aperootje in te lassen. In stijl en met de nodige hapjes zoals altijd: onze “champagne” in glazen (er werd meer dan eens rondgegaan met de fles  – assortiment chips) en in alle rust.

Vervolgens  via een andere weg terug naar de Donk, waar een typische Mustangsdrinkersmenu werd voorgeschoteld.

 

             MUSTANGDRINKERSDONKTOURMENU

ETEN 

Koud buffet

DRINKEN

Bru – plat

Bru – bruis

Cola – light

Cola – classic

Fanta – lemon

Appelsiensap

Bourgogne Chardonnay – wit

Wijn rood

Jupiler – Pils

Carlsberg – Pils

Leffe – Blond

Hommelbier

Bon Secours

Hoegaarden

Duvel

Brigand

Vicaris  Tripel

Petrus Gouden Tripel

Moine Triple

Bush Tripel

Mont Saint Aubert Triple

 

De Mustangs en Cougar werden opgesteld, geflankeerd door een Little-Bird en de Shelby.

In de namiddag stond naast een korte rondrit enerzijds een bezoek aan het kasteel van Berlare met bijbehorende kunsttentoonstelling (binnen en buiten) op het programma en anderzijds een stop aan de plaatselijke hoeve-ijsjesman (maar ’t was wel een vrouw).

De dag werd afgesloten aan ons “middagpunt” met de nodige drankjes.

Onze volgende afspraak is NIEUWDONKBEACH 2010 te Overmere op zondag 22 augustus.

(www.nieuwdonkbeach.com)

So long, see some pictures !!

Mustangdrinker Dirk

1 Comment more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...