Mustangdrinkers

Home

Hallo!

Welkom op deze dubbele site: www.mustangdrinkers.be  & www.mustangdriver.be. Tijdens een eerdere Mustangrondrit in het verre Ieper groeide het idee om een ludieke Mustangsite te ontwikkelen. Een site waarop we pogen de meest grappige foto’s en anekdotes, van en over Mustang(liefhebbers), te verzamelen.

Waarom Mustangdriver?

Met onze Mustang rondrijden is voor ons een passie (voor mij al meer dan 34 jaar!). Met de Mustang rondtoeren doen wij zowel in groep als individueel.

Waarom Mustangdrinkers?

Eerdere Mustanguitstappen hebben geleerd dat de gemiddelde tijd op een gezellig terras, de gemiddelde tijd van het rijden met de Mustang begint te benaderen, en in vele gevallen overschrijdt… Met de Mustangs in ons gezichtsveld  een terrasje doen? Drinken doen we nooit alleen, altijd met maten.

Om alle misverstanden te vermijden

Drinken doen we graag, en ook een wijntje, biertje, cocktail, maar dat doen we niet als we nog een Mustangrit voor de boeg hebben. Oplossing : onze non-Mustangdriving-lady’s nemen deze zware taak graag van ons over tot na de rit.

Alhoewel we maar al te graag in de kijker staan met onze bolides, is het bij ons nooit de bedoeling om de mooiste, opvallendste, exclusiefste, duurste… te hebben. Gewoon samen genieten. De 1e officiële Mustangdrinkers-rondrit ging door in het weekend van 15 augustus in Luxemburg en de Gaume.

Ook ernstige zaken komen aan bod

Ikzelf heb meer dan 30 jaar ervaring met rijden en knutselen aan Mustangs, mijn echtgenote heeft  ervaring met witte wijn. Dus: voor alle vragen rond Mustangs kan je bij mij terecht. Voor vragen over witte wijn: Veronique.

Zoals je ziet is deze site “basic” en dat is ook de bedoeling! We rijden liever met onze Mustang of genieten van een drankje op een terras, dan achter onze PC te zitten knoeien.

Join the club

IEDEREEN is welkom zolang je een link maakt met Mustang. We hebben geen ledenbestand gewoon een ludieke foto van jezelf  of je Mustang.  We steken hem in het fotoalbum. ENKEL JIJ beslist verder of we je foto’s (en je naam) toevoegen of schrappen.

Lidgeld

€ 1    of   ……1 tournée générale

Het ludieke karakter moet groeien. Het zijn net jullie foto’s die deze site ludiek zullen maken.

So Long…

-Mustangdriver Dirk


Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Blogroll

A few highly recommended websites...

Archives

All entries, chronologically...